Küldöttségek, delegációk szállítása

Amikor a minőség az első

Küldöttségek, delegációk személyszállítása

Sokan keresnek autóbérlő cégeket, sofőrszolgáltatásokat. Bérautót találni nem nehéz. De van amikor az ember nem csak egy egyszerű autót, szolgáltatást keres. Vannak olyan utasok akik más szempontok alapján bérelnek autót. Nekik tud cégünk segítséget nyújtani.

Küldöttségek, delegációk szemyélszállítása

Bérautók limuzin szinten

Küldöttek, nagykövetek, fontos emberek számára elsőrendű szempont a megbízhatóság. Személyszállító autóink a legmagasabb biztonsági és kényelmi szempontoknak megfelelnek. Itt nemcsak a külcsín számít, járműveink légkondicionáltak, luxus szintű komforttal ellátottak. Sofőrjeink magas színvonalon űzik szakmájukat. Ebbe a szegmensbe nem fér bele, az hogy a vezető ne tudjon úgy bánni az utasokkal, hogy dugóba kerüljön egy fontos utazás alkalmával. Sofőrjeink beszélik a világnyelveket, így egy külföldi utas is bátran számíthat a segítségére.

Autóflottánk főleg Mercedesekből áll, ami elsőrangú választás egy gondtalan utazáshoz. Cégünknél nem csak a vezetés a legfontosabb szempont. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyek kifejezetten azoknak a hazai és külföldi utasoknak készült, akik egy utazás során megkövetelik az egyéb utazással kapcsolatos segítséget. Foglalkozunk tolmácsolással, személy és vagyonvédelemmel, idegenvezetéssel.

Küldöttségek, delegációk személyszállítása

 

Személyszállítás felsőfokon

Autós transzfer cégünk olyan szolgáltatásokat nyújt, ami abszolút luxus körülményeket teremt az utazás terén. Függetlenül az utaslétszámtól, mind autó, mind buszflottánk kifejezetten az igényes megrendelők részére alakult, hogy Önnek egy semmihez sem fogható páratlan utazásban legyen, része, és megkapja azokat a szolgáltatásokat, amik ezen a szinten elvárhatóak.

Küldöttségek, delegációk transzferének szervezése, személyszállítás sofőrszolgálattal

Webdesign