Külföldi utak

Kényelmes utazás Európába

Külföldi utak

A legtöbb ember ha külföldre való utazásról van szó a repülőgépre gondol. Alternatív megoldást jelent az autós személyszállítás. A személyautók, kisbuszok, autóbuszok manapság kényelmesek és biztonságosak, így egy turista utazásra, európai úti cél estén megfelelő választás. Külföldre utazni általában összetettebb, mint Budapestre, vagy országon belül vidékre, autóbérlő cégünk ebben tud segítséget nyújtani.

Külföldi utak

Európai és külföldi utak személyautóval és autóbusszal

Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy utasaink mindig a legmagasabb szolgáltatásokban részesüljenek. Ügyfeleink között politikusok, delegációk tagjai, diplomaták utaznak, így nekünk mindig a legjobbat kell nyújtatni. Autóinkat mindig tisztán tartjuk, műszaki állapotuk kifogástalan. Autóink között legmagasabb számban a Mercedes autók szerepelnek, mely ideális választás, ha Ön egy kifogástalan utazásra vágyik. Ezek az autók akkor is biztonságosak és kényelmesek, ha nagyobb távokat tesznek meg, akár egy hosszabb Európai utazás során Budapestről, vagy vidékről külföldre.

Sofőrjeink tapasztalt vezetők, akiknek nem jelent problémát, hogy ha turistákat kell külföldre, vagy vidékre utaztatni. Sofőrjeink minimum egy idegen nyelvet is beszélnek, hogy egy Európai transzfernél se legyen akadály.

Nagyobb utaslétszám esetén, vagy csoportok részére rendelkezünk mini busszal és autóbusszal. Járműflottánkat rendszeresen frissítjük, hogy megfeleljenek a modernizációnak, legújabb buszaink rendkívül tágasak és kényelmesek.

Külföldi utak

Nagy utak, nagy biztonságban

Társas illetve turista utazásnál a megfelelő személyszállító jármű megtalálása nem könnyű feladat. Személyszállító sofőr cégünk azért jött létre, hogy ezt a dolgot megkönnyítsük Önnek. Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk, hogy egy felejthetetlen utazásban legyen része.

Külföldi utak

Webdesign