Busz bérlés sofőrrel

Kényelmes buszos utazás akár nagy távolságokra is

Buszok

A busz a legtöbb utast szállító közúti eszköz, így ez a legolcsóbb a személyre bontott árban. Akár 50-60 utas egyidejű szállítása is megoldható, egyben rendkívül kényelmes körülmények között - mosdóval, TV-vel, sokféleképpen állítható karfás komfort ülésekkel és tágas térrel.

A mai személyszállító buszok fel vannak szerelve minden kényelmi és biztonsági funkciókkal, hogy az utazás a lehető legkomfortosabban teljen.

Buszok

Kényelem és biztonság nagy helyen

Buszbérlő cégünknél fokozottan ügyelünk, hogy buszaink mindig tiszták, és jól karbantartottak legyenek. Nem számít hogy budapesti, vagy vidéki buszos útról van szó, mi mindig a legmagasabb szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani. Autóbuszainkat idegen nyelveket ismerő sofőrök vezetik, így nem jelent akadályt akár egy külföldi buszos út lebonyolítása sem. Fokozottan ügyelünk, hogy bérelhető buszaink, mindig megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak és utasaink a legnyugodtabban utazhassanak. Nagy létszámú személyszállításnál a buszbérlés olcsósága miatt ez az egyik legtakarékosabb választás, ha utazásról van szó. Buszaink korszerűek, megfelelnek a legújabb kényelmi szolgáltatásoknak. Kialakításuknak hála, még az 57 személyes autóbuszainkban is bőségesen van hely, mind az utasoknak, mind a csomagoknak.

Buszok

Autóbuszozás luxuskörnyezetben

A biztonság és kényelem mellett még fő szempont a rugalmas utazás szervezés. Mindenben megrendelőink igényeihez igazodunk, a teljes utazás az előre megbeszélt terv alapján zajlik, azonban menet közben is van mód változtatásra, akár opcionális kitérők beiktatására is.

Sofőrjeink magas szinten járatosak a vezetésben és a tájékozódásban, hogy Önnek csak az utazás élményével kelljen foglalkoznia.

Egyéni utak lebonyolítása busszal Budapesten, vidéken és külföldön is

Webdesign