Az új Mercedes Sprinter

A kisbuszok királya

Mercedes Sprinter Euro 6

A Mercedes kisbuszok mindig is egy kiemelkedő színvonalat képviseltek. Mind biztonságtechnikai, mind kényelmi szempontokból egy olyan mini buszba szállhatunk be ami páratlan a maga nemében. Ezért választottuk személyszállító szolgáltatásunkhoz a Mercedes Sprinter új Euro 6 modelljét.

Mercedes Sprinter Euro 6

Tágas belső, elegáns külső

A 19 személyes Mercedes kisbusz kiválóan alkalmas egyéni csoportok, csapatok, egyesületek, vagy akár küldöttségek, delegációk közös személyszállítására. Belül a prémium kategóriájú Mercedes minőséggel és helybőséggel találkozunk, kívülről is elegáns megjelenést biztosít. Méretei miatt bátran ajánljuk nagyobb csoportok reptéri transzfer bérléséhez. Komfortja és biztonsága miatt nemcsak Budapesten, egész Magyarországon, vagy hosszú külföldi utazások alkalmával is kényelmet nyújt. Az ülésszám és raktér méretei igény szerint testre szabhatóak, így nem okoz gondot a csomagok szállítása sem. Folyamatosan megújuló járműparkunknál folyamatosan ügyelünk, hogy minden utas igényéhez maximálisan igazodjunk, járműveink minden esetben megfelelnek a legszigorúbb közúti előírásoknak és a protokolláris követelményeknek is.

Mercedes Sprinter Euro 6

Az optimális választás

A Mercedes Euro 6 bérautó cégünk egyik legnagyobb és legkényelmesebb közúti járműve. Ár-érték arányban az egyik legjobb választás, ha Ön sok utast szeretne egyszerre szállíttatni a legnagyobb kényelemben és biztonságban.

Luxus minibusz bérlés delegációk, küldöttségek számára kedvező áron

Webdesign