Csoportos transzfer

A közös utazás élménye

Csoportos transzfer

Személyszállításnál az egyik legfontosabb tényező az utaslétszám. Vannak olyan helyzetek, delegáció összejövetelek, politikai események, együttesek, sportcsapatok, akiknek szállításánál magas utaslétszám van. Ilyen esetekben utasainknak legfontosabb, a sok utazni kívánónak egyszerre történő célba juttatása kényelmes és biztonságos körülmények között.

Erre tud autóbérlő cégünk megoldást kínálni.

Csoportos transzfer

Sok utas nagyobb kényelemben

Nagy utaslétszám esetén utasaink mini buszban, vagy nagy buszban gondolkodnak és a sok utas egyszerre történő szállítása mellett a minőségre és a kényelemre is adnak. Magas rangú utasainknak kiemelten fontosak az előbb említettek, autóbérlő cégünknél mi mindig ügyelünk ezekre a dolgokra.

Autóbuszaink tágasak, tiszták, a biztonsági követelményeknek megfelelnek. Sofőrjeink rendkívül magasan képzettek, több nyelvet beszélnek és mindig segítőkészek. Cégünk zászlóshajói a Mercedes erre a célra készült járművei. Mercedes V Class és Mercedes Viano mini buszaink egyfolyosósak, kényelmesek, nagyméretű ülésekkel vannak ellátva, hogy mindenki kényelmesen utazhasson. Csoportos utazásnál rendkívül fontos a pontosság és a gyorsaság. Egy csoportot nehéz összeegyeztetni találkozás idő és helyszín szempontjából, sofőrjeink ebben is segítőkészek és előzékenyek. Buszflottánk állandó fejlesztés alatt van, hogy mindig követni tudjuk a legújabb típusokat. Nem számít, hogy Budapesti, vidéki, vagy külföldi transzferről van szó, a kis, vagy nagy buszos utazás csoportoknak a legmegfelelőbb választás.

Csoportos transzfer

Buszozzon másképp!

Bár sokan gondolkodnak úgy, hogy a legnagyobb kényelem a személyautós szállítás, a buszos utazás manapság komfortos és biztonságos. Cégünknél különösen ügyelünk, hogy magas színvonalon utazó ügyfeleink legmagasabb elvárásait is teljesítsük és Önnek egy felejthetetlen utazásban legyen része.

Csoportos transzfer utak szervezése, buszbérlés sofőrrel, mini busz kölcsönzés

Webdesign