Mercedes Sprinter

A legendás minibusz

Mercedes Sprinter Euro 5

Cégünk egyik kiemelkedő kiránduló busza a Mercedes Sprinter. Ez egy igazi „nagy” kisbusz, ami mind a személyautós jellegű kisbusz, mind a nagy szállítóbusz jellemzőit magába foglalja. Akár 19 főt is szállíthat ez a busz, de mégis mozgékony és olyan helyszíneket is könnyedén megközelít, amit a nagy busz már nem tud. Befogadóképessége kiemelkedő, egyéni csoportoknak, nagyobb delegációknak, rövid transzfer, vagy akár távolsági utas szállításnál is megfelelő választás lehet.

Mercedes Sprinter Euro 5

Kényelem és komfort akár a nagyoknál

Ebben a kisbuszban minden megtalálható ami ahhoz kell, hogy mind Budapesten, mind vidéken kényelmes transzfert, utazást biztosítson. A busz folyosós, így nagyobb utaslétszám esetén is megfelelő be és kiszállást biztosít az utasoknak. Reptéri transzfer céljából is bérelhetőek buszaink, megfelelő mennyiségű hely jut akár a csomagok számára is. A buszhoz rengeteg kényelmi extra jár, többek között televízió is, így egy kényelmes utazás során az utasok szórakozhatnak, vagy információkhoz is juthatnak, legyen szószórakoztató műsorokról, vagy akár céges prezentációkról az utazás alatt. Bátran ajánljuk ezt a buszt sportegyesületeknek, kirándulásokhoz is.

Mercedes Sprinter Euro 5

Nagy kényelem nagy távolságokra

A Mercedes Sprinter kifejezetten nagy utas számú személyszállításra, lett tervezve, miközben a Mercedes komfort és minőségérzet megmaradt. A felhasznált alapanyagok és kényelmi funkciók miatt bérautó cégünk egyik legkiemelkedőbb nagy távolságokra tervezett busza ez, ahol minden adott, a megfelelő utazáshoz.

Elegáns, kényelmes kisbuszok bérlés sofőrrel, nagy távolságok, külföldi utak megtételéhez

Webdesign