Mercedes Viano

A variálhatóság csúcsa

Mercedes Viano

A Mercedes kisbuszok mindig is egy másfajta kategóriát képviseltek. Ezek a mini buszok mind variálhatóság, mind méret szempontjából kiemelkedőek. Választás elé állunk, ha annyi embert szeretnénk utaztatni, ahol egy személyautó már kevés. Erre a problémára nyújt megfelelő szolgáltatást a Mercedes Viano.

Mercedes Viano

Tágas és kényelmes

Cégünknél ezt a járművet bérelhetik azok az utasok, akik tágas és kényelmes kisbuszt keresnek. Itt nem csak a felhasznált anyagokról beszélünk, hanem a variálhatóságról is. Cégünk mini buszai a legnagyobb mértékben testre szabhatóak, így nem számít, hogy vidékre, vagy Budapestre, esetleg külföldre akar utazni. A személyszállítás terén a Mercedes Viano az egyik legjobb választás, itt a méret nem akadály. Reptéri transzfer szolgáltatásokhoz szintén ezt a modellt ajánljuk csoportok részére, kimagasló kényelme és nagy méretei miatt, a csomagok szállítása sem jelent akadályt.

Mercedes Viano

Elegáns

A Mercedes Viano elsőosztályú utazást biztosít csoportoknak, kényelme és felszereltsége miatt megfelelő akár delegációk, küldöttségek szállítására is.

Ha túl kicsi a minibusz a személyszállításhoz, autóbérlő cégünk nagy busz bérlést is tud biztosítani akár rövid távú transzfer, vagy hosszabb akár egyéni külföldi utazásokhoz is.

Minibusz bérlés, küldöttségek, delegációk részére sofőrrel, 7 személyes autóbusz bérlés Budapesten

Webdesign