Mercedes E osztály

Mercedes E osztály

Stílus és elegancia

 

A Mercedes mindig is az autózás egyik legmagasabb szintjét képviselte. Az E osztály élen jár az innováció és kényelem terén, míg árkategóriában szinte bárki által megfizethető kategóriát kínál. A Mercedes évről évre folyamatosan fejleszti limuzinjait, hogy azok a legújabb és legkomolyabb igényeket is kielégítsék, cégünk is rendszeresen megújítja járműparkját, hogy mindig fiatal, kitűnő állapotú és a kornak megfelelő járműveket kínáljon utasainak.

 

Mercedes E osztály

Technológia a maximumon

Elmondhatjuk, hogy személyszállítás terén az egyik legnagyobb luxust és biztonságot élvezhetik a Mercedes, így cégünk utasai is. Járműveinket mindig komolyan képzett sofőrjeink vezetik, akik a mellett, hogy nagy vezetéstechnikai tapasztalattal rendelkeznek, az etikett szabályit is ismerik és követik, hogy elsőosztályú transzfer szolgáltatást nyújthassunk.

 

Mercedes E osztály

Luxus megfizethető áron

Bármely transzfer szolgáltatás és személy szállítás esetén optimális választás a Mercedes E osztály, kiváló ár - érték arányával. Ezek az autók olyan környezetet biztosítanak, ami nemcsak az autót, de az utast is a magasabb szintre helyezik, ugyanakkor még elérhető áron rendelhető akár rövidebb reptéri transzfer, akár hosszabb, több napos egyéni utaztatás, küldöttség személyszállításához.

Reptéri transzfertől a több napos egyéni privát sofőr szolgáltatásig

Webdesign