Mercedes V osztály

Luxus limuzin óriási méretben

Mercedes V osztály

 

A Mercedes V osztálya az limuzin szerű kisbusz, ami az egyik legmagasabb vonulatot képviseli az utas szállítás terén akár 7 fő részére. Itt szinte minden megvan, ami egy luxus autóban, természetesen Mercedes minőségben. Cégünk luxus kisbuszai mind biztonsági, mind kényelmi színvonalon a legjobb szolgáltatást nyújtja. Kifejezetten azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nagy utaslétszámhoz a luxust és nagy méretet keresik.

Mercedes V osztály

Luxus minőségű belső tér

A Mercedes V osztály buszaiban a méret nem megy a minőség rovására. Mindegy hogy nagy távolságra, például vidékre, vagy Budapesten szeretne utazni, utas szállítás szempontjából a legnagyobb méreteket és a legnagyobb luxust nyújtjuk ezzel a kisbusszal. A kisbusz ülései teljes mértékben variálhatóak, szembefordíthatóak, így utasaink akár egy tárgyalást is lebonyolíthatnak utazás közben. Ez teszi ezt a mini buszt kiválóvá küldöttségek, delegációk szállítására is. Szintén ajánljuk reptéri transzfer bérléshez, mert nem csak az utasoknak, a csomagoknak is elegendő hely marad, hála az emeletes csomagtartónak.

Mercedes V osztály

Guruló tárgyalószoba

A Mercedes V osztály az egyik legjobb választás, ha Ön olyan kisbuszt keres, ahol luxus körülmények várják és a sofőrön kívül akár 7 főt is tud szállítani. Cégünk egyik legjobb ajánlata olyan embereknek akik kiemelkedő körülmények között szeretnének utazni ekkora utaslétszámmal.

Mercedes luxus kisbusz bérlés sofőrrel Budapesten és vidéken

Webdesign