Üzleti utazás Budapesten

Rangos szolgáltatás, rangos személyeknek

Üzleti utazás Budapesten

Magas rangú személyek - felsővezetők, delegációk tagjai, politikusok, híres személyek és sztárok európai és magyarországi, azon belül is budapesti és vidéki sofőrös utazásait biztosítjuk luxusautókkal. Akiknek fontos a bérelt sofőr, a minőség és a kényelem autóbérlő cégünknél megtalálják ezeket az autókat és szolgáltatásokat, ami az itt tartózkodás alatt állandóan a rendelkezésére áll a minden igényt kielégítő közlekedésben.

Üzleti utazás Budapesten

Utazás felsőfokon

Üzleti utakon kiemelt szerepe van olyan tényezőknek, mint a pontosság, a kényelem és a biztonság. Nálunk minden utas kiemelt fontossággal bír, megrendelőinknek a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk. Nálunk a sofőrök protokolláris képzésben részesülnek, több nyelvet beszélnek, hogy személyszállításnál így segítsék az utazni vágyókat. Autóink között a legmagasabb kategóriáknak megfelelőket tartjuk. Autóflottánk folyamatos fejlesztés alatt van, autóink mindig tiszták és rendezettek. Cégünknél kiemelt figyelmet kap, hogy olyan utasokat szállítunk akik megkövetelik ezeket. Egyes gépjárműveink luxuskategóriába sorolhatóak, minden biztonsági és kényelmi funkció megtalálható bennük, de olcsóbb kategóriás, szintén komfortos és modern járművekkel is tudunk szolgálni. Egyes járműveink bőrüléssel, légkondicionálóval, tv képernyővel vannak ellátva, hogy minden adott legyen egy gondtalan utazáshoz.

Sok ügyfelünk szeretne budapesti tartózkodása alatt több helyre eljutni, amely időre egy állandó járművet és sofőrt kívánnak bérbe venni. Velünk mindig pontosan és gyorsan ér célba, sofőrjeink speciális képzést kapnak, hogy utasainkat a legnagyobb biztonságban és kényelemben utazhassanak.

Üzleti utazás Budapesten

Üzleti utak gondtalanul

Autóbérlő cégünknél kiemelkedő szempont, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb szolgáltatást kapják, mindegy hogy csoportos, vagy egyéni utazásról van szó.

Üzleti utak szervezése, sofőrszolgálat Budapesten és vidéken, diplomáciai személyszállítás

Webdesign