Esküvői személyszállítás

Az ifjú pár első útja

Esküvői személyszállítás

Egy esküvő szervezésénél sok mindennel kell foglalkozni. Az egyik ilyen dolog az esküvői transzfer. Nem mindegy, hogy egy esküvőn a pár milyen módon jut el az esküvői helyszínekre. A mi autóbérlő cégünk kiemelten foglalkozik az esküvői személyszállítással, hogy a pár első útja lehető legtökéletesebb legyen.

Esküvői személyszállítás

A legnagyobb pompa

Az esküvői transzfer az egyik legkiemelkedőbb szolgáltatásunk.

Ilyenkor rendkívül fontos a minőség és a biztonság. Cégünk autói mindig tiszták és műszakilag is kifogásolhatatlanok. Sofőrjeink magasan képzett vezetők, a vezetésen felül idegen nyelveket is beszélnek és udvariasak. Mindig gyorsan és pontosan célba érnek, hogy a házasságkötés közbeni utazásnál semmilyen probléma ne történjen. Autóflottánk legnépszerűbb tagjai a Mercedesek melyek a legmagasabb eleganciát és luxust képviselik. Nem mindegy hogy a frissen házasodott pár milyen autóval utazik. Cégünknél kiemelt figyelmet kapnak az ilyen autók és sofőrök, hogy az utazás gondtalanul menjen. Vidéken is vállalunk transzfereket. Vidékről Budapestre, vagy Budapestről vidékre szintén vannak fuvarjaink, az egész országot lefedve ezzel, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen az utazás és a foglalás.

Gépjármű flottánkban megtalálhatók mini buszok, és autóbuszok is. Így nem jelenthet problémát egyszerre több utas szállítása, esetenként akár több tíz emberből álló násznépet is célba tudunk juttatni luxus körülmények között.

Esküvői személyszállítás

Menyegzői transzfer

Ha esküvői személyszállításra van szüksége, cégünkre nyugodtan rábízhatja magát. Hosszú évek óta vállalunk kimagasló transzfer szolgáltatásokat, megbízhatóak vagyunk és pontosak, hogy Önnek a lehető legkevesebb gondja legyen az esküvői transzfer alkalmával.

Esküvői transzfer szervezése, menyasszonyi autóbérlés Budapesten és vidéken

Webdesign