Mercedes Viano

A méret és variálhatóság csúcsa

Mercedes Viano

A Mercedes kisbuszok mindig is egy másfajta kategóriát képviseltek. Ezek a mini buszok mind variálhatóság, mind méret szempontjából egy igen magas színvonalat képviseltek. Választás elé állunk, ha annyi embert szeretnénk utaztatni, ahol egy személyautó már kevés. Erre a problémára nyújt megfelelő szolgáltatást a Mercedes Viano.

Mercedes Viano

A legnagyobb

Cégünknél ezt a járművet bérelhetik azok az utasok, akik kifejezetten kisbuszos bérlő cégeket keresnek, mégis szempont náluk a minőség és az elegancia. Itt nem csak a felhasznált anyagokról beszélünk, hanem a variálhatóságról is. Cégünk mini buszai a legnagyobb mértékbe testre szabhatóak, így nem számít, hogy vidékre, vagy Budapestre, esetleg külföldre akar utazni, a méret nem akadály. A személy szállítás terén Mercedes Viano a legjobb választás. Reptéri transzfer szolgáltatásokhoz, szintén ezt a modellt ajánljuk, kimagasló kényelme és nagy méretei miatt, ami mellett a csomagok szállításának megoldása sem egy utolsó szempont.

Mercedes Viano

Még nagyobb

A Mercedes Vianonak több féle verziója létezik. Ebből a legnagyobb, a Mercedes Viano L megfelelő lehet akár delegációk, küldöttségek szállítására is.

Ha túl kicsi már az autó a személyszállításhoz, autóbérlő cégünknél mindenképpen ezt a fajta, minden igényt kielégítő kisbuszt ajánljuk.

Kisbusz bérlés, küldöttségek, delegációk részére

Webdesign