Mercedes V osztály

Luxus limuzin óriási méretben

Mercedes V osztály

 

A Mercedes V osztálya mindig is az kisbusz volt ami az egyik legmagasabb vonulatot képezi az utas szállítás terén. Itt minden megvan ami egy kisbuszhoz kell, mercedeszes minőségben. Cégünk luxus kisbusza mind biztonsági, mind kényelmi színvonalon a legnagyobb szolgáltatást nyújtja ezzel a járművel. Kifejezetten azoknak az embereknek szánjuk, aki kisbusz bérlésnél a luxust és nagy méreteket egyaránt keresik.

Mercedes V osztály

Fejedelmi méret

A Mercedes V osztály buszaiban a méret nem megy a minőség rovására. Mindegy hogy nagy távolságra, például vidékre, vagy Budapesten szeretne utazni, utas szállítás szempontjából a legnagyobb méreteket és a legnagyobb luxust nyújtjuk ezzel a kisbusszal. A kisbusz ülései teljes mértékben variálhatóak, szembefordíthatóak, így Ön/Önök akár egy tárgyalást is levezethetnek utazás közben. Ez teszi ezt a mini buszt kiválóvá küldöttségek, delegációk szállítására. Szintén ajánljuk egy reptéri transzfer bérléshez, mert nem csak az utasoknak, a csomagoknak is elegendő hely marad, hála az osztott csomagtartónak.

Mercedes V osztály

Guruló tárgyalószoba

A Mercedes V osztály vitán felül az egyik legjobb választás, ha Ön kifejezetten olyan kisbuszt keres, ahol megvan minden funkció ami egy kényelmes és gondtalan utazáshoz kell, cégünk egyik legjobb ajánlata olyan embereknek akik kiemelkedő luxusban szeretnének utazni.

Mercedes luxus kisbusz bérlés sofőrrel

Webdesign