Sprinter Euro 6

A kisbuszok királya

Mercedes Sprinter Euro 6

A Mercedes kisbuszok mindig is egy kiemelkedő színvonalat képviseltek. Mind biztonságtechnikai, mind kényelmi szempontokból egy olyan mini buszba szállhatunk be ami páratlan a maga nemében. Ezért foglalkozunk személyszállító szolgáltatásunk keretein belül a Mercedes Sprinter 6 kisbusszal.

Mercedes Sprinter Euro 6

Tágas belső, elegáns külső

19 személyes Mercedes kisbuszin kiválóan alkalmas, küldöttségek, delegációk, magas rangú személyek szállítására. Belül a szokásos Mercedes minőséggel és helybőséggel találkozunk, míg kívülről elegáns letisztult formával találkozhatunk. Méretei miatt bátran ajánljuk nagyobb csoportok reptéri transzfer bérléséhez. Komfortja és biztonsága miatt nemcsak Budapesten, egész Magyarországon hosszú utazások alkalmával is maradandó élményt nyújt. Ülésszámai és méretei igény szerint testre szabhatóak, így nem okoz gondot egy kényelmes utazás, akár egy hosszabb vidéki útnál sem. Folyamatosan bővülő járműparkunknál folyamatosan ügyelünk, hogy minden utas igényéhez maximálisan igazodjunk, így járműveink minden esetben megfelelnek a legszigorúbb közúti igényeknek és a protokolláris vezetésnek.

Mercedes Sprinter Euro 6

Az optimális választás

A Mercedes Euro 6 bérautó cégünk egyik legnagyobb és legkényelmesebb közúti járműve. Ár-érték arányban az egyik legjobb választás, ha Ön kifejezetten sok utast szeretne szállítani a legnagyobb kényelemben és biztonágban.

Elegáns kisbusz bérlés

Webdesign