Mercedes Sprinter Euro 5

A legendás kisbusz

Mercedes Sprinter Euro 5

Cégünk egyik kiemelkedő kiránduló busza a Sprinter Euro 5. Ez egy igazi „nagy” kisbusz, ami mind a pár fős kisbusz, mind a nagy szállítóbusz jellemzőit magába foglalja. Akár 19 főt is szállíthat ez a busz, így nagyobb delegációknál, távolsági utas szállításnál ez egy megfelelő választás lehet.

Mercedes Sprinter Euro 5

Kényelem és komfort akár a nagyoknál

Azoknak akik nálunk bérelnek buszt elengedhetetlen a minőség. Ebben a kisbuszban minden megtalálható ami kell ahhoz, hogy mind Budapesten, mind vidéken kényelmesen utazhasson. A busz egyfolyosós, így nagyobb utaslétszám esetén is megfelelő hely jut az utasoknak. Reptéri transzfer céljából is bérelhetőek buszaink, megfelelő mennyiségű hely jut akár a csomagok számára is. A buszhoz rengeteg kényelmi extra jár, többek között televízió is, így egy kényelmes utazás során információkhoz is juthat, legyen szó többnyelvű műsorokról, vagy akár céges prezentációkról. Bátran ajánljuk ezt a buszt sportegyesületeknek, kirándulásokhoz is.

Mercedes Sprinter Euro 5

Nagy kényelem nagy távolságokra

A Mercedes Sprinter Euro 5 kifejezetten nagy utas számú személyszállításra, lett tervezve, miközben a Mercedeszes komfort és minőségérzet megmaradt. A felhasznált alapanyagok és kényelmi funkciók miatt bérautó cégünk egyik legkiemelkedőbb nagy távolságokra tervezett busza ez, ahol minden adott, a megfelelő utazáshoz.

Elegáns kisbusz bérlés

Webdesign