Buszok

Kényelmes utazás nagy távolságokra

Buszok

A busz a legtöbb utast szállító közúti eszköz. Bár sok esetben 50-60 utas egyidejű szállításról van szó, manapság a buszok rendkívül kényelmes közúti járművek.

A mai személyszállító buszok fel vannak szerelve minden kényelmi és biztonsági funkciókkal, hogy az utazás a lehető legkomfortosabban teljen.

Buszok

Kényelem és biztonság nagy helyen

Buszbérlő cégünknél fokozottan ügyelünk, hogy buszaink mindig tiszták, és jól karbantartottak legyenek. Nem számít hogy Budapesti, vagy vidéki buszbérlésről van szó, mi mindig a legmagasabb szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani. Autóbuszainkat idegen nyelveket ismerő sofőrök vezetik, így nem jelent akadályt akár egy külföldi delegáció szállítása sem. Fokozottan ügyelünk, hogy bérelhető buszaink, mindig megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, hogy Ön a legnyugodtabban utazhasson. Nagy létszámú személyszállításnál a buszbérlés olcsósága miatt ez az egyik legtakarékosabb választás, ha utazásról van szó. Buszaink korszerűek, megfelelnek a legújabb kényelmi szolgáltatásoknak. Kialakításuknak hála, még az 57 személyes autóbuszainkban is bőségesen van hely, mind az utasoknak, mind a csomagoknak.

Buszok

Autóbuszozás luxuskörnyezetben

Követelmény, hogy minden busz fel legyen szerelve biztonsági övvel. De a mi utasainknál nem csak a biztonság a főszempont. Magas rangú hivatalnokok, miniszterek személyszállításakor fontos hogy minden funkció az utas kényelmét szolgálja. Autóbuszaink van elérhető wifi, televízió, buszaink légkondicionáltak.

Sofőrjeink magas szinten járatosak a vezetésben, hogy Önnek csak az utazás élményével kelljen foglalkoznia.

Delegációk szállítása busszal Budapesten és vidéken

Webdesign